Meghívó szekció

Meghívó

 

Sok szeretettel meghívom Önt és kedves családját, állandó festménykiállításomra, melynek helyszíne, szigetszentmiklósi galériám.

Kalandozzon festményeimen, melyek különböző hangulatokat és érzéseket ébresztenek Önben.
Megtalálhatja az Önhöz stílusban és témában legközelebb álló festményt, mely megteremti az Önnek járó nyugalmat, harmóniát, a mai rohanó és elfoglalt világunkban.

Ars poeticám:

„Egy művész a festményeivel megtanított arra, hogy lássam a naplementét. A Mester a tanításával arra oktat, hogy lássam minden egyes pillanat valóságát,…. Hogy megértsük, figyelnünk kell a fák közt zúgó szélre, a folyó csobogására, a fényre vagy a
madár dalára. Ezek szavai felébresztenek, majd valamit a szívedben, amely felülmúl minden tudást. ”

Anthony de Mello

Magamat olyan „kereső emberként” jellemezném, aki életútján folyton kereste, kutatta, értékelte és tisztelte az „élet misztériumát”. Próbáltam válaszokat találni örök kérdésekre, életünkkel, a létezéssel kapcsolatban.

A festészetben megtaláltam az „utat”, mely a belső békéhez, szabadsághoz vezető út, mely sok kérdést vet fel és sok választ is ad, egy olyan kapocs mely külső és belső dolgokat oldhatatlanul összeköti.

Állandó kiállításom szigetszentmiklósi galériámban látható, ahol 100 – 150 db festményt megtekinthet, illetve megvásárolhat.

Előzetes bejelentkezés
a +36 20 315 9780
mobilszámon!

Szeretettel várom jelentkezését!

Havasi Ica festőművész